Nieuws

ISO-9001 certificaat voor Bongo Solar en Innovations

Bongo Solar BV en Bongo Innovations International BV hebben het ISO-9001 kwaliteitscertificaat behaald.

De audits die op 29 mei zijn uitgevoerd door TÜV Nederland uit Best, zijn succesvol afgerond. Beide directieleden Johan Visser en Ron Welberg zijn trots op het behaalde kwaliteitsbewijs voor hun klantgerichte werkwijze voor het leveren van duurzame energiesystemen, bestaande uit PV-panelen, omvormers en gerelateerde producten. BEVON Gilde heeft beide ondernemingen ondersteund bij het gehele traject.

 

Achtergrond

Bongo Innovations BV is opgericht in 2009 in Nederland en vestigde zich snel als leverancier van elektrische mobiliteitsoplossingen, zonnepanelen en oplaadstations. Met de oprichting van de Bongo Innovations Germany GmbH in 2012 is de technische kennis en ontwikkelkracht uitgebreid met een team van goed opgeleide ingenieurs en techneuten.

Bongo Solar (2012) is een dochteronderneming die zich richt op de Nederlandse markt voor het leveren van zonne-energiesystemen.

Om optimaal te kunnen blijven voldoen aan de groeiende vraag naar producten en diensten, is begin 2013 besloten de organisatie verder te professionaliseren en dit in de zomer te borgen met ISO-9001 certificering.

 

Samen werken aan succes

BEVON Gilde is begin 2013 gevraagd beide ondernemingen te begeleiden naar het ISO-9001 certificaat.

Ben Bolland, adviseur van BEVON Gilde: ”Vanaf de start was het mogelijk om de aanwezige professionaliteit bij beide Bongo bedrijven als uitgangspunt te gebruiken. Hun professionele organisatie maakte het mogelijk om met enkele eenvoudige aanpassingen de certificering te realiseren. Dit project heeft opnieuw bewezen dat onze ViFlow software met haar overzichtelijke zwembaan processchema’s, een vlotte ISO certificering bevordert door haar eenvoud en overzichtelijkheid.”

De directie van de beide Bongo ondernemingen ziet ISO-9001 certificering als dé manier om de werkprocessen en daarmee de kwaliteit van de dienstverlening optimaal te borgen.

Lees meer over Bongo Solar BV  en Bongo Innovations International BV

 

Op de foto vlnr: Johan Visser, Ron Welberg en Ben Bolland.

 

Vlnr: Johan Visser, Ron Welberg, Ben Bolland

 

Apeldoorn, 17 juni 2013