Nieuws

Lancering Nederlandse norm voor projectmanagement

Bij een project is vaak een groot aantal partijen betrokken, zoals de projectorganisator, de opdrachtgever, collega-projectmanagers en/of de interne organisatie. Projecten verlopen vaak niet geheel volgens plan. Hoe kunt u ervoor zorgen dat u allemaal dezelfde taal spreekt om miscommunicatie te voorkomen?

Sinds 2007 bundelen ruim dertig landen hun inzichten in een internationale standaard voor projectmanagement: ISO 21500. Een richtlijn voor het overbruggen van verschillen en het versterken van overeenkomsten in de wijze waarop diverse partijen binnen verandertrajecten projectmatig moeten of willen werken.

 

ISO 21500 vertaald

Op 29 november aanstaande vindt de officiële lancering van de Nederlandse vertaling van NEN-ISO 21500 plaats. Naast een eerste kennismaking met de richtlijn, wordt ook aandacht besteed aan wat NEN-ISO 21500 voor u in de praktijk betekend. U kunt GRATIS bij deze middag aanwezig zijn.

 

Doelgroep

De middag is interessant voor projectmanagers en projectmedewerkers. Ook is de middag nuttig voor iedereen die werkt in projecten, hier opdracht voor geeft, of de resultaten ervan gebruikt.

 

Datum en lokatie

De lancering is op 29 november 2012 bij de NEN te Delft, van 13.00 tot 16.30 uur. Deelname is gratis.

Interesse? Meldt u aan op de NEN-website via deze link