Nieuws

NIEUW: ViFlow 5 vanaf vandaag beschikbaar.

25 maart 2013: Vanaf vandaag levert BEVON Gilde de nieuwe versie ViFlow 5 uit. ViFlow is een grafisch tool voor proces- en kwaliteitsmanagement, gebaseerd op Visio. De nieuwste versie is weer sneller en verbeterd, en is volledig compatibel met Microsoft Office 2013.

 

De Top 5 verbeteringen van ViFlow 5

  1. Ondersteuning van Microsoft Office 2013
    De navigatie en presentatie is verbeterd (oa. weergave op smartphones)
    Eenvoudiger goedkeuringsproces bij wijzigingen (Bv. via email/PDF)
    Het modelleren van processen gaat eenvoudiger en sneller
    Het raadplegen gaat sneller

 

Ervaringen met ViFlow in Nederland

Bij de start in 2009 waren de eerste Nederlandse ViFlow implementaties vooral gericht op  een eerste  ISO-certificering.

De laatste 2 jaar zien we een groeiend aantal organisaties ViFlow gebruiken als BPM-tool of als vervanger van een bestaande mix van Visio, Word en Excel documenten voor kwaliteitsbeheer.

  

Waarom ViFlow 5 voor BPM?

In de huidige economische situatie is grip op de kosten van een organisatie van cruciaal belang.  Inzicht in de bedrijfsprocessen helpt verspillingen in kaart brengen en doorlooptijden verkorten. Zo kun je sneller leveren, effectief kosten besparen, de verspilling verminderen én voorkom je gebruik van de “botte bijl” of “kaasschaaf”.

ViFlow ondersteunt het snel en overzichtelijk in kaart brengen van bedrijfsprocessen en bij het beheren van de kwaliteitsborging. ViFlow is Microsoft compliant, dus snel implementeerbaar én volledig integreerbaar met Sharepoint. ViFlow is niet alleen snel en goed, ook de kostprijs is concurrerend: voor het MKB is al een instap mogelijk vanaf EUR 599,=

 

Meer weten? Vraag de flyer Nieuw in Viflow 5 aan, of

Ga direct naar de prijsaanvraag voor upgrade of

Lees eerst meer over ViFlow (algemeen)