Nieuws

Van der Lugt ISO-9001 gecertificeerd

Van der Lugt & Partners, ook bekend als Duurzaam Apeldoorn Combinatie, heeft als regisseur en uitvoerder van energiebesparende maatregelen en vastgoedonderhoud het certificaat voor ISO-9001 behaald. De audits die onlangs zijn uitgevoerd door TÜV Rheinland uit Apeldoorn, zijn succesvol afgerond. Jan van den Berg, directeur/eigenaar is trots op dit objectieve bewijs voor de gestructureerde organisatie waarbij het leveren van hoogwaardige energiebesparende maatregelen én veilig werken, hand in hand gaan.

 

Achtergrond

Van der Lugt & Partners is in 2009 doorgestart als aannemingsbedrijf en heeft zich sindsdien steeds meer toegelegd op het regisseren en realiseren van energiebesparende maatregelen in de woningbouw. Het in Apeldoorn gevestigde bedrijf werkt onder de naam Duurzaam Apeldoorn Combinatie samen met enkele betrouwbare partners op het gebied van glas- en woningisolatie, installatietechniek en schilderonderhoud. Om optimaal te kunnen blijven voldoen aan de groeiende vraag naar producten en diensten, is besloten de organisatie verder te professionaliseren en dit te borgen met ISO-9001 certificering.

 

Samen werken aan succes

In samenwerking met Bevon Gilde is medio 2011 een verbetertrajec t opgestart, dat nu heeft geresulteerd in het behalen van dit ISO-9001 certificaat.

Jan van den Berg: “Omdat ook deze samenwerking, vlot heeft geleid tot het beoogde resultaat, net als bij Duurzaam Apeldoorn Combinatie, is het voor ons duidelijk, dat we in deze huidige tijd moeten blijven zoeken naar de juiste partners.”

Ben Bolland, adviseur van Bevon Gilde: ”Vanaf de start was het mogelijk om de aanwezige professionaliteit bij Van der Lugt en partners als uitgangspunt te nemen. Hun kwaliteitsgerichtheid maakte het mogelijk om met enkele eenvoudige aanpassingen de certificering te realiseren. Dit project heeft opnieuw bewezen dat ons ISO-handboek en de ViFlow software met haar unieke zwembaan schema’s, een vlotte ISO certificering bevordert door haar eenvoud en overzichtelijkheid.”

Van der Lugt &  Partners ziet ISO-9001 certificering als dé manier om de processen en daarmee de kwaliteit van de dienstverlening optimaal te borgen. Het aannemingsbedrijf werkt onder andere voor particulieren, woningcorporaties en gemeenten.

Lees hier meer over de producten en diensten van Van der Lugt & Partners.