Nieuws

Van den Berg schildersbedrijf VCA* gecertificeerd.

Van den Berg Schilders BV, gevestigd te Apeldoorn, heeft in mei 2012 het certificaat voor VCA behaald. De audits die onlangs zijn uitgevoerd door TÜV Rheinland uit Apeldoorn, zijn succesvol afgerond. Gerrit Jan van den Berg, directeur/eigenaar is trots op dit objectieve bewijs voor veilig werken waarbij het leveren van hoogwaardig schilderwerk én veilig werken, hand in hand gaan.

 

Achtergrond

Van den Berg is op de Veluwe al meer dan 100 jaar een betrouwbare partner op het gebied van schilderwerk voor particulieren, instellingen en bedrijven. Het in Apeldoorn gevestigde bedrijf werkt ook regelmatig samen met aannemers en partners op het gebied van glas- en woningisolatie en installatietechniek. Om optimaal te kunnen blijven voldoen aan de groeiende vraag naar het op een veilige wijze leveren van het schilderwerk, is besloten de organisatie verder te professionaliseren en dit in eerste instantie te borgen met VCA certificering.

 

Samen werken aan succes

In samenwerking met Bevon Gilde is medio 2011 een ontwikkeltraject opgestart, dat heeft geresulteerd in het behalen van dit VCA* certificaat.

Ben Bolland, adviseur van Bevon Gilde: ”Vanaf de start konden we voortborduren op de al jaren aanwezige professionaliteit bij Van den Berg. Hun kwaliteitsgeichtheid maakte het mogelijk om met enkele kleine aanpassingen de VCA-certificering te realiseren. Dit project heeft opnieuw bewezen dat onze ViFlow software met haar overzichtelijke processchema’s een vlotte VCA* certificering bevordert.”

Van den Berg Schilders ziet VCA* certificering als dé manier om op een veilige en professionele wijze met zakenpartners te kunnen samenwerken en daarmee de kwaliteit van de dienstverlening optimaal te borgen.

Van den Berg Schilders werkt onder andere voor particulieren, regionale en landelijke aannemingsfirma’s, woningcorporaties en gemeenten.